Lad batterierne op

Lad de flade batterier op igen!

Vi tror på, at man skal forebygge frem for at helbrede! Med en massagestol fra Massagestole.dk tilbyder massage, som hurtigt lader batterierne op igen og giver fornyet energi:
• 15 minutters pause
• Massage i massagestol
• Afslapning
• Instruktion og vejledning

Prøv en massagestol gratis i 14 dage og oplev, hvilken forskel det gør mod muskelsmerter og stress i hverdagen!

Mærk forskellen
En af de mest entydige konklusioner på arbejdsmiljøundersøgelser er den positive effekt af korte pauser med afslapning i løbet af dagen - og især massage eller power-napping.

Medarbejdere, der måske ville have valgt at gå hjem med hovedpine eller smerter i kroppen, kan ved hjælp af få, men effektive hjælpemidler på arbejdspladsen komme til at føle sig bedre tilpas og vende tilbage til arbejdet igen. Og her er en massageordning på arbejdspladsen en rigtig god idé og fornuftig investering fra arbejdsgiverens side - både med henblik på medarbejderpleje og nedbringelse af sygefraværet generelt.

Gratis træning og opfølgning følger med stolen
For at få det bedste og optimale ud af en massageordning på arbejdspladsen er det afgørende, at arbejdsgiveren/lederne giver medarbejderne lov til at bruge ordningen - også i arbejdstiden. En grundig og vedvarende træning i brugen af massagestolen gør, at man bliver fortrolig med massagefunktionerne og får lyst til at bruge stolen - og det er jo meningen med investeringen.

Under prøvefasen er der normalt altid stor interesse og opmærksomhed omkring massagestolen. Så kommer en fase, hvor man prøver at få indarbejdet en rutine og fast pause i løbet af dagen eller ugen, og man vil opleve, at stolen bliver benyttet mere eller mindre i en overgang.

Vi tilbyder altid en gratis opfølgning og mere træning i brugen af massagestolen, som betyder, at medarbejderne kan føle sig helt trygge ved at bruge den, og at de lærer at sætte pris på pausen og det frirum, som massageordningen giver. Efter en periode bliver stolen mere integreret i den daglige rutine og dermed også benyttet oftere - både til gavn for medarbejderne og arbejdsgiveren.

Kontakt os
X
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System