Brugte massagestole

Leder du efter en brugt massagestol, så har vi et udvalg af både Panasonic og andre mærker, til en meget fordelagtig pris.
Se vores udvalg herunder, eller send os en mail på info@massagestole.dk. Du er også velkommen til at ringe på +45 38745450.

Leder du efter en brugt massagestol, så har vi et udvalg af både Panasonic og andre mærker. Se vores udvalg herunder, eller send os en mail på info@massagestole.dk. Du er også velkommen til at ringe på +45 3874 5450.

En massagestol fra massagestole.dk er sund fornuft!

Hvis man som virksomhed vil drage omsorg for medarbejdernes velbefindende og helbred og samtidig "booste" bundlinien, er en massagestol fra massagestole.dk en rigtig fornuftig investering!

25% af alle personer i den arbejdsdygtige alder lider i dag af skulder- og muskelsmerter i hverdagen. Mange går rundt med hovedpine og føler sig stressede og pressede - ofte fordi de ikke har tid til at holde en tiltrængt mental pause i løbet af dagen. I sidste ende fører det til flere sygedage og mindre koncentration på arbejdet.

Vores massagestole forebygger muskelsmerter, lindrer spændinger og bearbejder målrettet specifikke punkter på kroppen, så man hurtigt mærker forskellen. Med vores brugte massagestole opnås gode resultater til lave omkostninger pr. bruger set i forhold til f.eks. en massør eller fysioterapeut.

Energien og overskuddet vender tilbage efter en 15-20 minutters mental pause - og medarbejderen kan vende tilbage til sit arbejde i stedet for måske at gå hjem.

Køb, leje eller leasing af massagestol? Valget er DIT!

Hos massagestole.dk kan du naturligvis købe en massagestol kontant , men det er også muligt for både offentlige institutioner, virksomheder eller privatpersoner at leje eller lease vores massagestole. Vi samarbejder med seriøse partnere som KommuneLeasing A/S og Ikano Bank og garanterer gennemskuelighed og tryghed, når du handler hos os.

Kontakt os for mere information om betingelser for køb, leje eller leasing af massagestol på massagestole.dk Klik her 

Kontakt os
X
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System