Fuji EC3900 Massagestol

EC3900 Massagestol
fuji-ec3900

Med Fuji EC3900 får brugeren den mest brugervenlige og funktionsdygtige massagestol, man kan tænke sig. Stolen har et omfattende program og er et produkt af FUJI’s mangeårige erfaring på området. Med Fuji EC3900 er brugeren sikret en massagestol, der er ligetil at betjene – og som samtidig yder massage af højeste kvalitet.

PRIS DKK 39.900,00
Beskrivelse Specifikationer
Varenr: fuji-ec3900
Kontakt os for mere information
Beskrivelse

Massagestolen, som alle kan betjene

Med EC3900 kan man med god grund slappe af og nyde alt, hvad stolen gør for én. For her er massagen i højsædet. I EC3900 er betjeningen enkel og intuitiv – især ved hjælp af den praktiske og betjeningsvenlig fjernbetjening. Massageegenskaberne er der naturligvis ikke gået på kompromis med. Et væld af programmer, massagemuligheder og -styrker gør EC3900 til en stol, der leverer hele pakken.

Skræddersyet dybdemassage

FUJI har udviklet ”3D-point navisystem+” – et avanceret og computerstyret detektorsystem, der er i stand til at spotte, hvor på rygmassagen vil virke mest optimalt. Også skuldre/nakke, arme, talje, lænd, lår, lægge og fødder kan inkluderes i massagen, man til mindste detalje kan skræddersy massagen til den enkelte brugers fysiognomi og behov og dermed sikre en ekstra høj grad af effekt.

Massage, der gør en forandring

Brugere, der ønsker et flagskib af højeste kvalitet, men som samtidigt ønsker en stol med gennemtænkt bruger- og betjeningsvenlighed, vælger EC3900. Med EC3900 får man en løsning, der lindrer smerter, spændinger og stress gennem et væld af valgmuligheder, og som bidrager til brugerens kropslige og mentale velvære – både på kort og lang sigt.

Et utal af individuelle og brugertilpassede muligheder

EC3900 byder på hele 29 forskellige massagetyper integreret i 10 programmer. Derudover kan man inddrage op til 3 typer luftmassage. EC3900 kan arbejde med store områder af kroppen på én gang eller kun specifikke punkter – med massage, æltning, stræk, pulse, tryk mv. Stolen kan indstilles til regulær afslapning. Indbygget varme ved skuldre og fødder bidrager til øget velvære og gør det nemmere for hele kroppen af holde en behagelig temperatur. Det er muligt at indstille og vinkle stolen, så man kan ligge i hvileposition.

  • 3D-point navisystem+
  • 29 forskellige massagemuligheder
  • 10 autoprogrammer
  • 5 styrker
  • Justerbar længde (velegnet til høje personer)
  • Total kropsmassage, der inkluderer nakke, skuldre, arme, ryg, lænd, lår, lægge og fødder
  • Strækmassage
  • Pulserende luftpudemassage med Air Magic
  • Indbygget varme
  • Fjernbetjening med brugervenlig fjernbetjening

Unikke egenskaber

3D-point navisystem+:
Detektor, der er i stand til på at spore, hvor rygmassagen vil fungere mest effektivt.

Air Magic luftpudemassage:
Supplerer den mekaniske massage med små gentagne pulserende tryk fra luftpuder.

Strækmassage:
Massage, hvor dele af kroppen fastholdes med luftpuder, mens andre luftpuder strækker og masserer. Effektivt mod muskelspændinger og overbelastning af muskler.

Indbygget varme omkring skuldre og fødder:
Varmen stimulerer blodcirkulationen og påvirker hele kroppen til at føle velvære.

Justerbar længde:
Benpartiet kan udskydes, så stolen også passer til høje personer, eller hvis brugeren ønsker at flytte lægmassagen længere ned ad benet.

Brugervenlighed:
En af markedet nemmeste højkvalitetsmassagestole, der samtidigt er intuitiv og nem at betjene ved hjælp af en overskuelig fjernbetjening

Specifikationer

Vægt 75 kg

Størrelse (B x L x H)

Oprejst 82 x 125 x 125 cm

Udslået 82 x 205 x 77 cm (max)

Ønsker du mere information om Fuji EC3900 Massagestol?

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".

Kontakt os
X
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System